Двудневна кампания за подаряване на нови или добре съхранени употребявани

...
Двудневна кампания за подаряване на нови или добре съхранени употребявани
Коментари Харесай

Коледна благотворителна кампания стартира в Русе

Двудневна акция за подаряване на нови или добре съхранени използвани зимни дрехи, обувки и принадлежности за деца, играчки и коледна украса за фамилии в потребност, стартира през вчерашния ден в салона на филиал "СВЕТИЛНИК " на ДГ "Червената шапчица " в кв. "Чародейка ", ул. "Тодор Икономов ".

Инициативата е проведена от консултантите в услугите и екипа за ръководство на план BG05M9OP001-2.004-0041 „ Социално включване посредством услуги за ранно детско развиване “, който Община Русе извършва по Оперативна програма "Развитие на човешките запаси 2014-2020 година "

В интегрираните обществени и просветителни услуги от началото на плана са обхванати над 500 деца и техните родители, които получават безплатно съвещания и поддръжка от педагози, психолози, педиатри, гинеколог, логопеди, кинезитерапевт, обществени служащи и правист.

В хода на развиването си, планът построява нови връзки сред фамилията и просветителната среда, концентрира повече грижи за фамилии, които изпитват усложнения, дава опция за групова и самостоятелна работа с децата и родителите в близка до фамилната среда.

В резултат на приобщаването и доверието сред потребителите и консултантите, самодейността за благотворителна акция дава отговор навръх техните съответни потребности. Двудневната акция, която продължава и през днешния ден е за всички, които изпитват дефицит на средства да удовлетворят персонални или съществени за фамилията потребности и може да бъде посетена от 10:30 ч. до 15:30 ч. в залата за групова работа в ДГ „ Червената шапчица “, филиал „ СВЕТИЛНИК “ – гр.Русе, кв. "Чародейка ", ул. “Тодор Икономов “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР