Двубоят между Григор Димитров и Александър Зверев от първия кръг

...
Двубоят между Григор Димитров и Александър Зверев от първия кръг
Коментари Харесай

Дъжд отложи мача на Григор в Синсинати

Двубоят сред Григор Димитров и Александър Зверев от първия кръг на тенис шампионата на твърди кортове в Синсинати (САЩ) от сериите „ Мастърс “, който би трябвало да се изиграе тази нощ, бъде отсрочен поради проливния дъжд. Такава среща би трябвало да стартира не преди 20 часа българско време тази вечер.

Бившият номер едно Анди Мери се отдръпна от шампионата поради разтежение на коремен мускул. Шотландецът избира да не рискува в опит да се възвърне изцяло за Откритото състезание на Съединени американски щати, което стартира в края на месеца.

36-годишният Мъри се отдръпна от шампионата в Торонто предходната седмица преди осминафиналния конфликт с бъдещия първенец Яник Синър заради контузия, която получи, откакто прекара съвсем пет часа на корта за успехите над Лоренцо Сонего и Макс Пърсел.

Трикратният първенец от Големия шлем и някогашен международен номер 1 пътува до Синсинати, където се надяваше да бъде във формата на в точния момент, с цел да се изправи против руснака Карен Хачанов, само че в този момент ще бъде сменен от щастливия изгубен, оповестиха от ATP.

В първия кръг в Синсинати Феликс-Оже-Алиасим реализира победа с 4:6, 6:2, 6:3 против Матео Беретини. 12-ият в схемата канадец прекъсна серия от пет следващи загуби и във втори кръг ще срещне французина Адриан Манарино, който се наложи над сънародника си Ришар Гаске с 6:4, 6:3.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР