Двойно боги от страна на американския новобранец Ерик Коул тази

...
Двойно боги от страна на американския новобранец Ерик Коул тази
Коментари Харесай

Двойно боги на Коул осигури водачество на ДеШамбо след първия ден на ПГА Чемпиъншип

Двойно боги от страна на американския новобранец Ерик Коул тази заран остави Брайсън ДеШамбо на лидерската позиция в голф шампионата от сериите Мейджър ПГА Чемпиъншип след приключването на първи кръг на конкуренцията.


Когато тъмнината приключи играта в четвъртък на Оук Хил, Коул бе на -5 под пар, на един удар пред ДеШамбо, само че през днешния ден направи двойно боги при първия си удар на пар четворката на шеста дупка. Световният номер 122 Коул след това пропусна да направи бърди на седма и парове на осма и девета дупки, с цел да подели втората позиция. ДеШамбо, първенец на Ю Ес Оупън от 2020, направи кръг от -4 под пар 66, с един удар пред главните преследвачи към този момент в лицето на звездата от LIV Голф сериите Дъстин Джонсън, канадеца Кори Конърс, Коул и Скоти Шефлър.

Закъснение от час и 50 минути в четвъртък предотврати завършването на първи кръг преди залез, което остави 30 играчи да се завърнат през днешния ден преди вторите си кръгове. Едва 16 голфъри завършиха под пар след откриващия кръг.

Няколко от топ играчите изпитаха усложнения в първия ден от конкуренцията, като международният номер 1 и настоящ първенец на Мастърса Джон Рам и носителят на трофея от Ю Ес Оупън Матю Фитцпатрик отвориха с кръгове от 76 удара. Джордан Спийт, троент победител в Мейджърите, който ще се опита да направи кариерен Голям шлем, печелейки на ПГА тази седмица, отвори със 73. Американецът изпитва усложнения с травма на лявата китка. Фил Микелсън, шесткратен победител в Мейджърите, финишира днешния ден със 73 удара, до момента в който Камерън Смит, който сега държи купата на Бритиш Оупън, направи кръг от 72. Четирикратният първенец в Мейджърите Рори Макилрой, преследващ първи успех в шампионатите от най-висока категория от 2014-а насам, отвори със 71. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР