Двойна коалиция да управлява България не стига математически, дори тройна

...
Двойна коалиция да управлява България не стига математически, дори тройна
Коментари Харесай

Проф. Михаил Константинов: Разбрахме по трудния начин защо в...

Двойна коалиция да ръководи България не стига математически, даже тройна не е задоволителна, значи единствено четворна е допустима, предвижда професор Михаил Константинов в " Денят с Георги Любенов ".

" Препоръчвам на нашите политици да не помнят тази тематика за изчегъртването на специалисти ".

Ако някой има хеш кода на машинното гласоподаване, е относително рисково, сподели математикът. Но главната заплаха е не толкоз този код, а това, че хората се уплашиха от машините за гласоподаване. Опасно е, че се загуби доверието в изборния развой.

" Ние по сложния метод разбрахме за какво в Европа не гласоподават с машини " - тъй като е нестабилно и хората не имат вяра, има подозрения, че вотът ще е неистински, изясни проф. Константинов.

Той предвижда невисока изборна интензивност поради COVID-а.

Даде образец по какъв начин е в Германия, имайки впредвид единствено смъртността през пандемията: " COVID-ът се надига, а имунизациите го посичат ", регистрира Михаил Костантинов. А в България " COVID-ът посича ", тъй като не се ваксинирахме когато трябваше.

Не мога да моля по тази причина да няма избори, просто би трябвало доста да внимаваме, с цел да не си докараме още неприятности, сподели още професор Константинов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР