Двойките, които имат телевизор в спалнята, правят секс два пъти

...
Двойките, които имат телевизор в спалнята, правят секс два пъти
Коментари Харесай

Телевизията може да разпали сексуалния ви живот?

Двойките, които имат тв приемник в спалнята, вършат секс два пъти по-често, в сравнение с тези, които нямат.

Поредното изследване, направено в ОК(разбира се), посочило, че малкия екран усилва честотата на секс преживяванията. Участниците в анкетата, които гледали телевизия в спалнята си, признали, че хвърлят по едно око и на порно филмите дружно. А гледането на порно дружно с половинката ви внася пресен детайл сред чаршафите и усилва секс репертоара ви, споделят специалистите.

Това повдига значим въпрос – по какъв начин да гледаме порно с половинката?

“Искаш ли да гледаш порно с мен? ”

Простичък и пределно явен въпрос, който убива в зародиш тежките, сложни и конфузни диалози по тематиката. Ако сътрудникът ви се смути, просто му кажете, че смятате, че ще бъде занимателно. Не го притискайте, не настоявайте. Оставете го да си намерения няколко дни. Ако самичък не повдигне въпроса, евентуално ще прояви по-голям интерес идващия път, когато вие го извършите.


Потърсете си нови филми

Много от господата ще одобряват добре концепцията ви. От друга страна обаче, доста от тях може и да бъдат засрамени, тъй като ще разберете какво тъкмо гледат, когато не сте дружно. Затова е по-добре да откриете нещо ново дружно, което ще е задоволително и за двама ви.

Някои двойки стартират, като сърфират из уеб сайтове, до момента в който не открият род или артисти, с които и двамата се усещат удобно. Ще ви помогне и да споделите с колегата си какво бихте желали да видите. Това от своя страна ще го улесни да признае своите лични ползи.

Щом натиснете “play ” бутона

Много двойки се впускат в секс завършения, незабавно щом това стартира да се случва на екрана. Няма неприятно в това, само че с цел да запазите нещата нови и вълнуващи, определете си някои правила. Например, да се захванете един с различен едвам когато сцената свърши или даже в края на кино лентата, на финалните надписи. Отлагането на същинската част ще възбуди и двама ви. Но до момента в който гледате, може да се докосвате и закачате. А разгорещите ли се, може да опитате разнообразни пози, които ви разрешават и двамата да виждате екрана.

А по-късно?

Поговорете за това какво ви е харесало най-вече, какво ви е възбудило, какво желаете да опитате и какво не бихте.

Той и Тя: какво мислите за тези секс пози
Защо мъжете обичат да вършат орална обич

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР