Двойка от Сан Диего, щата Калифорния, похарчи $ 100 000

...
Двойка от Сан Диего, щата Калифорния, похарчи $ 100 000
Коментари Харесай

Двойка похарчи $ 100 000 за развода, след което мина под венчило отново

Двойка от Сан Диего , щата Калифорния, похарчи Щатски долар 100 000 за бракоразводната си процедура , само че по-късно реши да даде втори късмет на връзката и се ожени още веднъж.

32-годишните Британи и Уейланд Сабо се срещнали като младежи при рехабилитация от алкохолизъм. Влюбили и се оженили през 2011 година.

Връзката на съпрузите се развивала и скоро те станали родители на три деца. Въпреки това, както призна Британи, точно след раждането на децата бракът почнал да се разпада по шевовете и двойката още веднъж почнала да пие. „ Не ставаше дума единствено за алкохол. Имаше доста други разрушителни държания. Бяхме доста подвластни един от различен и в това нямаше нищо положително “, сподели дамата.

През 2019 година Сабо подал молба за бракоразвод и почнало скъпо делене на имущество.

След раздялата Британи траяла да пие доста и след това се появили и душевен проблеми . В резултат на това дамата изгубила попечителството над децата.

Тъй като не желала въпреки всичко да ги загуби, тя краткотрайно се преместила при родителите си, спряла да пие и почнала да посещава психиатър. Вейланд подкрепял някогашната си брачна половинка. Двамата прекарвали от ден на ден време дружно и в един миг решили да възобновят връзката , с цел да изградят още веднъж семейство.

„ И двамата откровено се извинихме един на различен. Разбрахме какъв брой доста сме се наранили един различен “, сподели Британи. Сега тя е звезда в TikTok и приказва с почитателите си за своята трезвеност и благополучен фамилен живот. Те към момента заплащат отговорности на юристи в бракоразводното дело. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР