Двойка опечалени, напускащи възпоменателната служба за Хенри Кисинджър в Горен

...
Двойка опечалени, напускащи възпоменателната служба за Хенри Кисинджър в Горен
Коментари Харесай

Радикални протестиращи заплашват да подпалят домовете на опечалени, напускащи възпоменателната служба за Хенри Кисинджър: видео

Двойка опечалени, напускащи възпоменателната работа за Хенри Кисинджър в Горен Ийст Сайд, са били грубо унизени от група обезумели радикали, според видеото фрагменти.

Шест радикали проследиха неидентифицирани мъж и жена, които бяха отдали почитта си на някогашния държавен секретар в храма Еману-Ел на източна 65-та улица, размахвайки знаци, които гласят „ F–k Kissinger “ и хвърляха вода по двойката, до момента в който те вървеше по Пето авеню, фрапантен клип, оповестен на X от FreedomNews.TV демонстрира.

„ Ще горите в пъкъла вечно “, извика един от крайнолевите фанатици на двойката, която частично блокира лицата си с чадър, до момента в който различен див звяр заплаши: „ И ние ще изгорим и домовете ви. ”

Стотици крайнолеви протестиращи се събраха от другата страна на улицата против синагогата в Горен Ийст Сайд в четвъртък, с цел да поздравят гибелта на дипломата, скандирайки „ Почивай в пикня “ и „ Хенри Кисинджър, кръв по ръцете ти “, до момента в който развяваха палестински флагове и табели с надписи, „ Смърт на американск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР