Движението за права и свободи категорично подкрепя изгонването на дипломати,

...
Движението за права и свободи категорично подкрепя изгонването на дипломати,
Коментари Харесай

От ДПС подкрепят изгонването на руските дипломати, но искат да е по правилата

Движението за права и свободи изрично поддържа изгонването на дипломати, занимаващи се с активност, застрашаваща националната сигурност на Република България. Но считаме, че това би трябвало да се прави в границите на интернационалното и национално право, в границите на разпоредбите. Това съобщи на брифинг в Народното събрание водачът на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, съобщи кореспондент на

Той показа, че чутото нощес от службите за сигурност " буди огромна паника ", защото са зародили подозрения дали министър председателят в оставка Кирил Петков е спазил законите.

Ето за какво през днешния ден Кирил Петков и Асен Василев трябваше да бъдат в залата, с цел да кажат къде е истината, уточни Карадайъ.

Председателят на прикани още за " възобновяване на нормалността и разкритие на лъжците освен в политиката, само че и на всички места другаде ".

По отношение на ултиматума на съветския дипломат Елеонора Митрофанова България да анулира експулсирането на 70-те дипломати Карадайъ разяснява, че от няма по какъв начин да оправдаят подобен ултиматум, когато се касае за активност, застрашаваща националната сигурност на страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР