Движението за права и свободи искат свикване на Велико народно

...
Движението за права и свободи искат свикване на Велико народно
Коментари Харесай

ДПС искат Велико народно събрание

Движението за права и свободи желаят привикване на Велико национално заседание . Това изненадващо разгласи на къс брифинг в коридорите на Народното събрание ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ .

" Свидетели сме на цялостен разпад на страната. Всичко, което се случва, е доста тъпо. Всичко се разпада. Не действа обикновено нито една власт по Конституцията на Република България . Нито законодателната, нито изпълнителната, нито правосъдната. Всеки записва всеки. Всеки разнася всевъзможни компромати . Представете си единствено по какъв начин изглеждаме в очите на нашите сътрудници и съдружници от Европа и НАТО ", установи огорчено партийният водач.

Карадайъ акцентира - България замязяла на " анимационна страна ", като извършители на Конституцията, законите и правата на хората се правили на " морални съдници ".

" Преди година и половина от Движение за права и свободи предложихме промени в Конституцията на Република България. Сега към този момент виждаме с всеки ден, че с изключение на избирателен популизъм за промяна в правосъдната система са нужни и дейности. А промени, същински и дълбоки, без промени в Конституцията няма по какъв начин да станат. Затова в този момент в тази обстановка ние от Движение за права и свободи предлагаме преучредяване на страната - привикване на Велико национално заседание ", стигна до кулминационната точка на ревюто си Карадайъ, отказвайки да отговори на въпроси от медиите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР