Движението за права и свободи искат свикване на Велико народно

...
Движението за права и свободи искат свикване на Велико народно
Коментари Харесай

Карадайъ в кулоарите: ДПС иска Велико народно събрание

Движението за права и свободи желаят привикване на Велико национално заседание. Това изненадващо разгласи на къс брифинг в коридорите на Народното събрание ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.
 
" Свидетели сме на цялостен разпад на страната. Всичко, което се случва, е доста тъпо. Всичко се разпада. Не действа обикновено нито една власт по Конституцията на Република България. Нито законодателната, нито изпълнителната, нито правосъдната. Всеки записва всеки. Всеки разнася всевъзможни компромати. Представете си единствено по какъв начин изглеждаме в очите на нашите сътрудници и съдружници от Европа и НАТО ", установи огорчено партийният водач.
 
Карадайъ акцентира - България замязяла на " анимационна страна ", като извършители на Конституцията, законите и правата на хората се правили на " морални съдници ".
 
" Преди година и половина от Движение за права и свободи предложихме промени в Конституцията на Република България. Сега към този момент виждаме с всеки ден, че с изключение на избирателен популизъм за промяна в правосъдната система са нужни и дейности. А промени, същински и дълбоки, без промени в Конституцията няма по какъв начин да станат. Затова в този момент в тази обстановка ние от Движение за права и свободи предлагаме преучредяване на страната - привикване на Велико национално заседание ", стигна до кулминационната точка на ревюто си Карадайъ, отказвайки да отговори на въпроси от медиите.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР