Движението в централната градска част и паркирането ще бъдат силно

...
Движението в централната градска част и паркирането ще бъдат силно
Коментари Харесай

Въвеждат се ограничения в движението и паркирането в София до 7 май

Движението в централната градска част и паркирането ще бъдат мощно лимитирани и затруднени в интервала от 1 до 7 май в зоната от Ректората до Ларгото. Първата метаморфоза влиза в действие още довечера в 19.00 часа поради идното събитие на Българска социалистическа партия. Това разгласи столичният кмет Йорданка Фандъкова по отношение на утрешния ден на труда, идното посещаване на папа Франциск и парада за Гергьовден.


„ По случай 1 май още от довечера, в 19.00 ч. до следобеда на следващия ден ще бъдат затворени паркингите на пл. " Александър Невски “, пл. „ Александър I “,на ул. „ Оборище ” сред ул. „ Г.С. Раковски ” и бул. „ Васил Левски ” и на моста пред националния стадион „ Васил Левски “, съобщи Фандъкова и добави, че при нужда, в часовете от 11.00 до 14.00 ч. на 1 май ще се затваря придвижването по ул. „ Леге “ сред ул. „ Съборна “ и бул. „ Цар Освободител “, по бул. „ Княз Ал. Дондуков “ от ул. „ Веслец “ до бул. „ Кн. Мария Луиза “.

„ Във връзка с визитата на папа Франциск и парада на Гергьовден, от вечерта на 2 май до сутринта на 7 май, ще има ограничавания към „ Ал. Невски “ и зоната към Ларгото. Бул. „ Цар избавител “ сред „ Г.С. Раковски “ и Ларгото ще бъде затворен за придвижване от самото начало. По време на парада, на 6 май, бул. „ Цар Освободител “ ще бъде затворен в сектора от Ректората до „ Дондуков “, посочи още тя.

Промените ще обиден и нощния градски превоз, който в интервала от 3 до 6 май ще се движи по нов маршрут.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР