Движението в района на Централна гара е пълна лудница. Специалистите

...
Движението в района на Централна гара е пълна лудница. Специалистите
Коментари Харесай

Пълна лудница на гарата

Движението в региона на Централна гара е цялостна лудница. Специалистите все по този начин не съумяват да намерят най-хубавото решение за напасването на светофарите, които обезпечават трафика по бул. " Христо Ботев " в посока Сточна гара. В резултат водачите, които вършат ляв завой след кръговото, постоянно остават в кръстовището и се изнасят на алено. Това пък пречи на сътрудниците им, чакащи на " Христо Ботев ", за които към този момент свети зелено.

За тях има и различен проблем и той идва от автобусите на градския превоз. Спирката пред Централна гара е на 20 метра от кръстовището и рейсовете, чийто маршрут продължава по бул. " Руски ", би трябвало да минат през всички ленти, с цел да се престроят за левия завой.

Кошмарно е придвижването и в самото кръгово при вливането в него на бул. " Васил Априлов ". Пред магазините и заведенията там постоянно стопират клиенти или снабдители, което тотално блокира трафика. Полицията би трябвало да отвори там непрекъснат пост, с цел да се оправи с нарушителите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР