Движението през контролно-пропускателните пунктове на София е интензивно и в

...
Движението през контролно-пропускателните пунктове на София е интензивно и в
Коментари Харесай

Движението през КПП-тата на София е интензивно и в следобедните часове

Движението през контролно-пропускателните пунктове на София е интензивно и в следобедните часове. От през днешния ден жителите, които отиват или се връщат от работа с персонален автомобил, към този момент могат да влизат и излизат от София когато и да е, откакто здравният министър промени нареждането, което действаше за Великденските празници.

Преди обяд покрай две от КПП-тата станаха произшествия. Един човек е потърпевш и е откаран в болница.

След отпадането на възбраната за влизане и излизане от София в избрани часови прозорци, полицията стартира да пропуща колите, които желаят да изоставен или да влязат в столицата. От водачите се изисква единствено декларация, в която да има посочена местоработата им и телефон на работодателя.

Въпреки това се постанова хората да изчакват, до момента в който екипите на Министерство на вътрешните работи обработят всеки обособен автомобил. Продължават и инспекциите на декларацията и данните, подадени в тях от жителите при излизане или влизане в столицата - там където има разминавания или погрешна информация, ще бъдат уведомявани съответните прокуратури.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР