Движението по пътищата в Сливенска област е натоварено. Това съобщиха

...
Движението по пътищата в Сливенска област е натоварено. Това съобщиха
Коментари Харесай

Натоварен трафик в област Сливен

Движението по пътищата в Сливенска област е натоварено.

Това оповестиха от Областно пътно управление-Сливен.

Затворени за тежкотоварни коли над 10 т са проходите Твърдишки и Вратник. Опасност от падащи камъни има по пътя Сливен – Ичера – Градец.
Движението в сектора от село Мокрен до пътен възел "Петолъчката " от км 232+550 до км 233+550 и по пътя сред селата Тополчане и Калояново от км 402+700 до км 405+000 се реализира в едната лента заради осъществяване ремонтни действия на асфалтовата настилка.

Движението се контролира с пътни знаци. Движението по пътя Гурково – Нова Загора – Свиленград в сектора от село Млекарево до Топлоелектрическа централа "Марица Изток 2 " се реализира с нараснало внимание заради частични ремонтни действия на асфалтовата настилка, оформяне на банкети и окопи. Ремонтите ще приключат в края на август.

Движението по път ІІ-57 в сектора от село Пет могили до село Новоселец от км 31+900 до км 40+650 се реализира с нараснало внимание заради частични ремонтни действия на асфалтовата настилка. Движението се контролира с пътни знаци. Ремонтът ще завърши в края на февруари 2019 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР