Движението на намиращия се в затвора руски опозиционер призова за

...
Движението на намиращия се в затвора руски опозиционер призова за
Коментари Харесай

Екипът на Навални призова за протести в деня на годишнината от ареста му

Движението на намиращия се в пандиза съветски опозиционер прикани за демонстрации по целия свят по случай третата годишнина от арестуването му на 21 януари, съобщи ДПА.

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През изпрати един от най-силните си критици в арктическа затворническа колония, с цел да заглуши гласа му, сподели екипът на Навални. 

" Не оставяйте Путин да завоюва ", написа нощес основният му пълководец Леонид Волков в канала си в " Телеграм ". 

Демонстрации са планувани единствено в чужбина, защото съветските управляващи потискат грубо инакомислещите в страната. Очаква се деянията да са най-вече в Германия, където уредници чакат шествия в към 10 града, измежду които Франкфурт, Берлин, Хамбург, Мюнхен, Кьолн и Щутгарт.

Навални от декември се намира в наказателна колония " Полярен вълк ", северно от Северния полярен кръг в сибирския Ямало-Ненецки окръг. 

Вчера екипът му заяви в обществените мрежи, че Навални е бил наказан на още седем дни в пандиза. Причината е, че той е отказал " да се показа " по отговарящ метод пред затворническия личен състав. 

Навални има присъда от 19 години затвор по обвинявания в екстремизъм, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР