Движението е здраве, движението е сила, движението ни кара да

...
Движението е здраве, движението е сила, движението ни кара да
Коментари Харесай

bTV Media Group пуска свой спортен подкаст


Движението е здраве, придвижването е мощ, придвижването ни кара да се усещаме живи. Ние, в bTV Media Group избираме да се движим. Да вървим напред, да опитваме нови неща, даже когато това е гаранция за стръмен път, за непознати територии и провокации.

В средата на втория месец от новата 2022 година, bTV Media Group слага началото на чисто нов, неповторим самичък по себе си план – състезателен подкаст! По него работихме месеци наред, само че си струваше! Не можем да ви обещаем, че ще бъдем къси! За да ни гледате и слушате ще ви е нужно време.



Можем да ви подсигуряваме обаче, че в никакъв случай няма да ви е скучно!

„ ЗА СПОРТА БЕЗ КЛИШЕТА “ – това е името на най-новия план на bTV Media Group!

СПОРТЕН ПОДКАСТ, който ще ни разреши да бъдем с вас ВСЯКА СЕДМИЦА – нашите правилни фенове, слушатели и читатели!

Всяка седмица, ВИНАГИ В ЧЕТВЪРТЪК.

И постоянно ПРЕДИ ОБЯД!

Снимка: Евгений Милов, bTV


Това е ритъмът, в който ще се движим всички ние, които стоим зад плана „ За спорта без клишета “ в bTV Media Group.

Говорим за непосилен труд на десетки сътрудници – публицисти, оператори, монтажисти, инженери, механически личен състав, осветители, IT експерти, декоратори, отделите Маркетинг и PR, цифров отдел и продажби. Още и още. Безброй отдадени на специалността си сърцати хора, които bTV сплоти в следващата ни обща идея.

Снимка: Евгений Милов, bTV


Една прелестна концепция към този момент се трансформира в нещо действително: „ За спорта без клишета “ bTV Media Group построи супер съвременно, цифрово студио, където ще посрещаме нашите специфични посетители. Дигитално студио с чувството на домакински уют, в което официалностите остават на назад във времето, чувствате се като вкъщи си и диалозите вървят. С часове!



„ За спорта без клишета “ – това сигурно е един друг състезателен подкаст!

Първият епизод следва след броени дни: в четвъртък (17 февруари), когато ще бъде показано пилотното му издание пред аудиторията.

И откакто към този момент обяснихме по кое време може да ни очаквате „ За спорта без клишета “, в този момент е редно да ви кажем и къде може да откриете пътуващия към този момент към вас епизод 1, както и всички последващи вълнуващи срещи в нашия състезателен подкаст.

Стъпка първа: отворете уеб страницата btvnovinite.bg.
Стъпка втора: изберете секция „ Спорт “
Стъпка трета: изберете подсекция „ За спорта без клишета “
Стъпка четвърта: Наследете се!

Снимка: Евгений Милов, bTV


Но това не е всичко!

От този четвъртък (17 февруари) всички епизоди на спортния подкаст „ За спорта без клишета “ може да гледате в формалния канал на bTV Media Group в Youtube.com:

А за тези от вас, които нямат опция да гледат спортния ни подкаст като видео, само че пък желаят да го слушат, сме планували четири разнообразни платформи, където може да откриете акаунта на „ За спорта без клишета “: Apple, Гугъл, Soundcloud и Spotify.

И с цел да не ви държим в напрежение, разкриваме и кой публицист от спортната редакция на bTV ще прекрачи пръв в новото ни цифрово студио като създател на „ За спорта без клишета “.

Снимка: Евгений Милов, bTV


Е, кой различен очаквате да бъде, с изключение на Флорина Иванова? Флори към този момент няма самообладание, последните месеци за нея бяха огън в прочувствен проект, само че ви подсигуряваме, че тя към този момент е щастлива. И все по този начин неуморна.

ЗАПОЧВАМЕ!

Тази седмица, в четвъртък (17.02), гледайте ни на уеб страницата btvnovinite.bg и просто следвайте инструкциите. А коя харизматична персона се осмели да застане против Флори в епизод 1 на спортния подкаст? Отговорът на този въпрос остава в загадка в идващите 24 часа.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР