Движение България на гражданите, Земеделски народен съюз, НДСВ и Път

...
Движение България на гражданите, Земеделски народен съюз, НДСВ и Път
Коментари Харесай

Димитър Делчев води листата на десните, подкрепящи Манолова

" Движение България на жителите ", Земеделски национален съюз, Национална движение „Симеон Втори" и " Път на младите " записаха в Общинската изборна комисия в София обща листа. И четирите организации поддържаха Мая Манолова, която беше издигната от предприемчив комитет за кметския пост.

Водач на листата ще бъде водачът на ДБГ Димитър Делчев, на второ място като гражданска квота е общинският консултант Воислав Тодоров, а след него е Ана Вилфан от " Път на младите ". Председателят на ЗНС Румен Йончев е на четвърта позиция, а лидерът на младежите на ДБГ Андрей Петков е пети, следван от Лъчезар Ценков от Национална движение „Симеон Втори".

В листата влизат и четирима членове на инициативния комитет, издигнал Мая Манолова за кмет - финансистът Бисер Манолов, Ана Вилфан, кардиологът доктор Мирослав Ангелов, и Воислав Тодоров, като първите двама показаха програмата на кандидатката за кмет.
 Манолова: Битката за София не е сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия
Манолова: Битката за София не е сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия

Така се опитвали да я показват Борисов и Фандъкова

След регистрирането на листата Димитър Делчев изрази терзание, че борбата за столицата ще бъде нечестна , така Йорданка Фандъкова към момента не е излязла в отпуск от кметския пост.

Не е морално да рекламираш себе си и своята листа, до момента в който посещаваш обекти, построени или ремонтирани с парите на всички нас, данъкоплатците , безапелационен бе той. Според него това е корист с власт.

Делчев уточни, че коалиция " Движение България на жителите " записва цялостна листа от 61 души и ще се бори за оптимален брой общински съветници. Като основна мярка той посочи цялостния ремонт на тротоарите в столицата. Според него Столичната община би трябвало да получи част от налог общ приход на софиянци, с цел да има задоволително средства градът да се трансформира в подредена европейска столица.

Основната цел на дясно-центристкото обединяване било премахването на корупционния модел на ръководство на ГЕРБ в София.

Припомняме, на 5 септември стана ясно, че партията на Меглена Кунева поддържа Мая Манолова за кмет на София.

По-късно ръководителят на " Движение България на жителите " Димитър Делчев отхвърли ДБГ да се е коалирал със социалистите за поддръжката на Манолова.
 Подкрепата за Манолова Обновена
Подкрепата за Манолова " изгони " Зеленогорски от ДБГ

Найден Зеленогорски и десни съидейници вършат нов политически проект
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР