Движение България на гражданите поиска оставката на правителството и предсрочни

...
Движение България на гражданите поиска оставката на правителството и предсрочни
Коментари Харесай

ДБГ иска оставката на правителството

" Движение България на жителите " изиска оставката на държавното управление и предварителни избори. Това съобщи зам.-председателят му Найден Зеленогорски пред Нова тв.

" Части от Реформаторски блок имат по-различно отношение към държавното управление. В сходна среда няма по какъв начин да се работи дейно, без препотвърджаване на решението за опозиционност на Република България и ефикасни дейности в тази посока ", сподели той във връзка решението на Националния съвет на ДБГ за заледяване на участието в Република България.

Според него кабинетът показва " национал-популизъм ", а в Народното събрание " има единствено кавги и не се реализират никакви политики ".

Идеите за одържавяване на ЧЕЗ или военни предприятия са неприемливи, счита той.

По думите му " демокрацията е застрашена, има опити за феодализиране на общини, а ръководството замете значими промени ", да вземем за пример машинното и електронно гласоподаване.

" И Оруел не може да напише драма като тази с ЧЕЗ - съобщи Зеленогорски. Очевидно е, че зад тази дама има скица, която никой не желае да разкрие. Когато се спре тока на 3 млн. българи, тъй като компанията не може да се оправи, институциите може и да се сетят, че имат отговорности, отговори на въпрос за договорката за ЧЕЗ. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР