Двете певици си подариха почивка в Дубай И както изглежда,

...
Двете певици си подариха почивка в Дубай И както изглежда,
Коментари Харесай

Забулиха се като арабски невести Преслава и Софи Маринова

Двете певици си подариха отмора в Дубай

И както наподобява, са си прекарали отлично. Наред с хойкането по молове и чудесии двете съумяха да се барнат и в арабски одежди. Напук на нашенските злобари и пишман родолюбци атрактивните дрехи като че ли им заспиват. И до момента в който Преслава е накипрена в бяло, Софи Маринова се е забулила като монахиня – в черно.

Родните ни певици очевидно се забавляват с непредвидения си дрескод и до момента в който болшинството българи мръзнат в родината, те овършаха даже пустинята. Кадрите им в обществените мрежи са по едно и също време занимателни, с щрих комизъм, който и двете обичат, и много красноречиви – не са си губили времето в излежаване по хотелксите стаи.

Приятелството сред Преслава и Софи в последно време разцъфтя. В множеството случаи изпълнителките съумяват и хубаво да се покажат, когато са дружно. Така и космополитният Дубай стана сцена на българската жена, която умее даже да се забули като арабска булка. Традиционните дрехи в меката на разкоша трансфораха нашенските славейчета съвсем в принцеси.

Въпросните принцеси си предизвикаха и още едно наслаждение – сафари в пустинята. Вдигането на прахуляк е всекидневно развлечение за кореняците в града и всички чужденци бързат да се повихрят измежду златните пясъци. Така и двете приятелки не пропуснаха да се разпишат, а Софка предостатъчно подръпва и наргиле.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР