Двете близначки, осиновени от американци и малтретирани в къщата на

...
Двете близначки, осиновени от американци и малтретирани в къщата на
Коментари Харесай

Правосъдното министерство: Социалните в САЩ докладваха, че близначките са щастливи

Двете близначки, осиновени от американци и измъчвани в " къщата на ужасите " в Съединени американски щати, са отпътували с осиновителите си зад Океана през 2011 година

Документите на родителите са били изрядни, както и оценката на обществените за изискванията, при които щели да бъдат настанени девойките, заяви шефът на дирекцията по интернационалните осиновявания в Министерство на правораздаването Милена Първанова.

Осиновени в Съединени американски щати българчета попаднаха в „ къща на ужасите "

Бащата бил висшист, IT експерт, а майката - стопанка, която отглеждала към оня миг други 4 деца. Социалните в Съединени американски щати докладвали, че всичко е наред с децата. Според разпоредбите за интернационалните осиновявания на българчета 2 години по-късно обществен служащ изпраща на всеки 6 месеца отчет за положението на децата в новото им семейство.

Всички отчети на обществените от Съединени американски щати сочат, че девойките безпроблемно са се вписали в живота на фамилията, наподобяват щастливи и добре обгрижвани, сподели Първанова. " Силната обвързаност към родителите е явна и се показва непрестанно посредством многото обятия и усмивки ", пишело в отчета на щатската обществена работа.

Децата сега се намират на несъмнено място под закрилата на шерифската работа в окръг Шенън, щата Мисури от 8 юли т. година

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР