Двегодишно дете било оставено два часа само под палещото слънце

...
Двегодишно дете било оставено два часа само под палещото слънце
Коментари Харесай

Търси се - детска забавачка, която изглежда не е точно забавачка, оставила малко дете на Витоша

Двегодишно дете било оставено два часа единствено под палещото слънце от чиновници на частна занималня – до хижа " Момина канара " на Витоша.
Според информация на Нова телевизия, става въпрос за момиченце, което имало съществено изгаряне. Жена на име Десислава Христова свидетелства, че друга жена намерила детето и я питала чие е, тъй като Христова била на екскурзия в местността и дамата търсела кои са родителите и с кого е това дете.
По думите на Христова, по време на диалога е намесила друга жена и споделила, че момиченцето е с нея. А историята във Фейсбук е, че детето било оставено един тип за наставление, тъй като било доста инатливо и не желало да отиде на сянка.
Всъщност има доста съществено подозрение, че частно детско студио " Пипи " е частна детска градина. От МОН споделили, че няма записано такова студио със статут на частна детска градина. А от Агенцията за отбрана на детето настояват, че нямат пълномощия да влизат в такива студиа. Агенцията желае инспекция от Министерство на вътрешните работи и от Инспекцията по труда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР