Две звезди на LIV Golf насочиха вниманието си към Азиатското

...
Две звезди на LIV Golf насочиха вниманието си към Азиатското
Коментари Харесай

Звездите на LIV Golf са принудени да търсят другаде място за Open, тъй като пренебрежението в световната ранглиста продължава

Две звезди на LIV Golf насочиха вниманието си към Азиатското турне тази седмица, с точки за международната класация и три места в Open Championship за сграбчва на Откритото състезание на Малайзия.

Броят на играчите на LIV, които се състезават в четирите огромни голф стадиони, ще бъде стеснен тази година, като подкрепяната от Саудитска Арабия лига към момента не е приета от Официалната международна голф ранглиста (OWGR ). Докато някои от огромните имена в лигата имат изключения с помощта на предходните си огромни триумфи, останалата част от участието наподобява ще пропусне, като LIV събитията към момента не са получили точки за международната класация.

В опит да изковат път към тазгодишния Open в Royal Troon, англичанинът Сам Хорсфийлд и Дейвид Пуиг от Испания избраха да се насочат към Малайзия тази седмица в опит да получат място на последния мейджър за годината.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Тайгър Уудс предлага на Фил Микелсън път назад към PGA Tour с място за голф състезател на LIV под опасност. -три...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР