Две украински туристки загинаха и още четирима чужденци бяха ранени

...
Две украински туристки загинаха и още четирима чужденци бяха ранени
Коментари Харесай

Убити и ранени туристи при атака в египетски курорт

Две украински туристки починаха и още четирима чужденци бяха ранени с нож в египетския курорт Хургада на Червено море, оповестиха през днешния ден министерството на вътрешните работи на Египет и източници по сигурността, представени от Ройтерс.

Мотивът за офанзивата, осъществена в частен курортен комплекс, още се проверява. Нападателят е доплувал до такава степен от публичен плаж в Хургада, намираща се на към 400 км южно от Кайро. Той е задържан.

Източници по сигурността и медицински източници оповестяват за две убити украинки. Консулският отдел на украинското външно министерство отхвърли коментар, тъй като чака да получи публична информация от Египет.

Източник от египетската полиция сподели, че нападателят е намушкал с нож трима души от Сърбия, двама от Украйна и един от Полша, съобщи Асошиейтед прес. Жертвите са били прободени с нож в лицето, врата и краката.

Според съветската организация "Интерфакс ", представена от ДПА, измежду ранените имало рускиня. Тя е с няколко прободни рани, само че няма заплаха за живота й, съобщил за съветската организация представител на консулството на Русия в Хургада, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР