Две семейства се класират сред звездите, спечели най-много пари, според

...
Две семейства се класират сред звездите, спечели най-много пари, според
Коментари Харесай

Кание Уест и Ким Кардашиян трудно делят общите милиони

Две фамилии се класират измежду звездите, завоюва най-вече пари, съгласно „ Форбс “

И преди да заемат трона на най-богатото семейство звезди, Ким и Кание си бяха измежду най-одумваните фамилии в света

И преди да заемат трона на най-богатото семейство звезди, Ким и Кание си бяха измежду най-одумваните фамилии в света

Двойките обаче са прекомерно разнообразни. Кание Уест и Ким Кардашиян изкарват милиони поотделно, и се разведоха неотдавна, Джей Зи и Бионсе към момента са дружно. След 4 години неявяване рапърът Кание Уест се върна в челото на листата – на трета позиция е. Ким Кардашиян, която печели от какво ли не – телевизионно шоу, инфлуенсърство, мода, е на 26-о място. Така двамата станаха най-богатата двойка в шоубизнеса. Да не би някой да пропусне този факт, Кание и Ким предходната седмица люто се скараха с отличничката в класацията – певицата Тейлър Суифт. Тя ги упрекна, че провокират тормоз против нея в обществените мрежи. Разпрата им затихва и се възобновява още от 2017 година, когато Кание обиди Тейлър в песента Famous. По-късно Ким разкри, че звездата сама била разрешила на рапъра да употребява името й и имало серия серия есемеси, които доказвали това.
Оттогава почитателите на двойката, която има повече от 200 млн. почитатели в обществените мрежи, яростно атакуват всеки пост на Тейлър Суифт.

Името на новата фешън линия за стягащо долни дрехи на Ким „ Кимоно “ провокира скандал. Провокативните й фотоси постоянно са гореща тематика, въпреки че в последно време тя се пробва да стане по-известна с това, че интензивно учи право. Кание пък не излиза от светлината на прожекторите със буйната си поддръжка за президента Доналд Тръмп.

Бракът на Ким и Кание не се оказа от постоянните

Запознават се през 2002 година, до момента в който рапърът записва ария с поп звездата Бранди, която тогава е другарка на Ким, омъжена за продуцента Деймън Томас. В идващите години двамата се сближават и разделят. Ким се развежда с Деймън и се омъжва за баскетболиста Крис Хъмфрис. Кание е гадже с дизайнерката Алексис Файфър и с актрисата Амбър Роуз. Нещата стават съществени през 2012 година, въпреки че Ким още не се е развела с Хъмфрис. В изявление Кание споделя с неспокойствие, че тя криела халката си от него. Веднага след разтрогването на брака рапърът й предлага да му стане брачна половинка – с голям 15-каратов пръстен пред 100 другари, събрани за 33-ия рожден ден на Ким.

Сватбата позакъснява, тъй като скоро се схваща, че чакат щерка – Норт Уест

Изборът на име несъмнено повдига вежди, тъй като безусловно значи Север Запад. Бебето участва на двете им сватби. През 2014 година Ким и Кание подписват цивилен брак във Франция, където канят куп звезди на ваучър във версайския дворец. След няколко дни се вричат във честност на интимна гала, водена от най-хубавия им другар – комика Рич Уилкерсон-младши. На морския бряг в Италия са единствено най-близките им, а камерите и телефоните са неразрешени.


През идващите 5 години Ким и Кание имат още три деца с екзотични имена. Синът им Сейнт (Светец) е на 3. Дъщерята Чикаго се роди предходната година. През юни тази година пристигна Псалм, изхабен от сурогатна майка. Хлапетата постоянно съпровождат родителите си на всемирски събития. Норт тази година беше на корицата на влиятелното американско фешън списание WWD.

Ким и Кание към този момент печелят основно от мода

Въпреки хитовия дует с Лил Пъмп от тази година рапърът натрупа благосъстояние като дизайнер на маратонки за известната марка Yeezy, която е част от Adidas. Според „ Форбс “ продажбите ‘li им са близо 1 милиарда $ през последната година и носят главната част от 150-те милиона, които Кание е проработил.

Повечето от 72-та милиона на Ким идват от нейната козметична линия KKW Beauty. Принос има и риалити предаването на семейство Кардашиян-Дженър.

Така двамата са изкарали общо над 220 млн. $ от юли предходната година до момента.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР