Две седмици след екранния си дебют в „Откраднат живот“ Юлиан

...
Две седмици след екранния си дебют в „Откраднат живот“ Юлиан
Коментари Харесай

Вергов на косъм от катастрофа с линейка

Две седмици след екранния си дебют в „ Откраднат живот “ Юлиан Вергов към този момент е бомбардиран с полюсни Facebook мнения от вида на „ Искам да си ми началник! Къде ги назначават такива? “ и „ Този нацист със скалпел за какъв се мисли? “.

Начинът, по който ритна любовно-трудовия пъзел в болничното заведение като неин шеф вкара живец в другояче затъналия в погребално-сватбени драми сериал на Нова тв. Първата поява на артиста под каската на доцент Банков обаче щяла да бъде белязана от случай.

„ Снимам с персоналния си мотор – да ми се чудиш на акъла за какво. И на сцената, в която идвам в „ Свети Кирил “ и засичам кола за спешна помощ, с цел да спра на шефското място, направихме няколко дубъла. На последния мотора ми сервира и щяхме да се чукнем злокобно с колата за спешна помощ. Добре че се размина. “, показа за „ Монитор “ възпитаникът на Цветана Манева.

За да се приготви за ролята той не кълве в задатък тонове здравна терминология, само че се допитва до лекарите-консултанти на терен всякога, когато езикът му се заплете върху някоя по-засукана за изговаряне диагноза. Операциите са това, което го стресират най-вече, щом щракне клапата.

„ Това, което симулираме, че режем по човешкото тяло, се вижда на екран в залата. И всякога като виждам лапароскопия, да вземем за пример, ме побиват тръпки. “, признава Юлиан. Работата по „ Откраднат живот “ е бетонирала мнението му, че докторската специалност е свещено предопределение.

Наложило му се да влезе в ролята на пациент неведнъж през последните години и лягайки на масата за интервенции оценил уместно и избавителната интервенция на анестезиолога – една от специалностите на Банков в сериала. „ Особено признателен съм на доктор Мазнейков от болница „ Света София “, който постави безчовечен старания да ме вдигне на крайници.

С него станахме близки другари след интервала, в който се възстановявах под грижите му. “, изясни Вергов. Как балансира върху щурата въртележка от задължения в театъра, фотосите, продуцентското хоро с компанията „ Трите мечки “ и любовта към хокея- четете в изявлението с Юли в съботния брой на в. “Монитор “.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР