Две противоположни личности бяха острието на пробива на Алтернатива за

...
Две противоположни личности бяха острието на пробива на Алтернатива за
Коментари Харесай

Странната двойка начело на Алтернатива за Германия

Две противоположни персони бяха острието на пробива на Алтернатива за Германия в Бундестага. За странната двойка водещи кандидат-депутати вижте в материала на Невена Бонева.

 © Българска телеграфна агенция Александър Гауланд, Алтернатива за Германия: Ние сме третата най-силна партия, и немското държавно управление - каквото и да бъде формирано - би трябвало да се облича добре! Ще ги преследваме! Алис Вайдел, Алтернатива за Германия: Първото, което ще създадем, е да спазим първото си заричане. Ще предизвикваме проверяваща комисия за Ангела Меркел.
В нощта на триумфа двамата водачи на партийната листа не пестяха закани. Той е правист и публицист, един от създателите на Алетарнатива за Германия, когато тя поражда като евроскептична в разгара на гръцката рецесия. Тя е икономист, работила за „ Голдман Сакс “ и пет години в Китай в една от най-големите държавни банки. Включва се в партията през 2012 година

Умна, образована и с друга полова ориентировка - партньорката ѝ е с генезис от Шри Ланка, имат две осиновени деца и още един дом в Швейцария. Затова, когато напролет е издигната за водещ претендент, недоумението е огромно - популистите са срещу хомосексуалните бракове.
 Сложни договаряния пред Ангела Меркел за сформиране на съдружно държавно управление Сложни договаряния пред Ангела Меркел за сформиране на съдружно държавно управление
Новият остарял канцлер на Германия Ангела Меркел стартира комплицирани договаряния по сформиране на съдружно държавно управление след продобиване на четвърти мандат, само че...

Но в по този начин другата кандидатдепутатска двойка има допирни точки в новата платформа на групировката - против мигрантите, исляма, и срама от нацисткото минало. Тe изтласкаха представителката на по-умерената секта Фрауке Петри от челото на партийната листа.
Александър Гауланд, Алтернатива за Германия: Като политическа теория ислямът е несъответстващ с демократичния политически ред. Той не принадлежи на Германия. Алис Вайдел, Алтернатива за Германия: Мястото на политическата уместност е в боклука на историята.
Целта в кратковременен проект, съгласно Вайдел е, през 2021 година партията да е ръководеща.
Още по тематиката Германия избра нов парламент
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР