Две от най-големите прахосници в кабинета на Бойко Борисов –

...
Две от най-големите прахосници в кабинета на Бойко Борисов –
Коментари Харесай

Срамно е, бе, Ангелкова, тъпо е, бе, Павлова! България се отказа от своя Григор Димитров

Две от най-големите прахосници в кабинета на Бойко Борисов – Лиляна Павлова и Николина Ангелкова опоскаха милиони.

Първата популяризира в уеб страниците и билбордовете на Пеевски, че София е хазаин на няколко комисии от Европейски Съюз. Какво ги интересува това в Пловдив и Търговище, че да се троши национална пара, един Господ знае. И шишитата усвоили тези пари.

В същото време Ангелкова напазарувала чикагски таксита и бостънски трамвайджии да популяризират България като туристическа дестинация. Така в този момент като сядаш в такси в Чикаго, до момента в който си плащаш, Джон те пита: “А желаете ли да ви закарам до България, там има страшни курорти”?

Има и още една дузина глупотевини, за които тези двете похарчиха милиони, ангажираха стотици души, изхабиха хиляди минути телевизионно време. Някой може ли да каже за какво сега има министерство по европредседателството, чиито бюджет за заплати и папкане е умопомрачителен!? Странно какво ведомство ще измислят на Павлова след юни, единствено и единствено да е министър.

В същото време през днешния ден конференция дава Григор Димитров. В София, под носа на двете каки. И от ведомствата на сестрите никой не си прави труда да си проработи заплатката за януари. Хайде на бас, че десетки милиони по света знаят кой е Григор Димитров! И хайде на бас, че и 10 000 отвън България не знаят какво се случва в НДК!

Странно, че България не употребява, не влага в единствения същински наш конвертируем международен артикул! Световният №3 в тениса! Да е българин, да е в София за една седмица в годината и да не направиш нищо!? Това е международна нелепост! Ако имахме читави министри, които да знаят с какво разполагаме, Гришо от дълго време да е национална промишленост. Такава, в каквато сърбите трансфораха Джокович.

Няма такива физиономии, или конференцията на Гришо в София



Фандъкова плаче, че въздухът е доста нечист. Ами използвай през днешния ден Григор, качи го в метрото, предай своето обръщение през него. За да стигне до милионите софиянци, които му се радват.

Земеделският министър, който и да е той, каква по-добра реклама да направи на бг-продукцията от тези фотоси на Гришо в дядовата градина!? Дойде си момчето, единствено си ги направи, единствено си ги качи да ги види целия свят. Дали някой от най-разследваното за корупция ведомство се е свързал с Димитров, по какъв начин мислите? Друго си е да платим 2 милиона на кравар, дето даже куче няма.

Ангелкова пък  и през днешния ден учила мормода да завива станиол. Откакто била министър, всяка година туристите се повишавали с един милион! Ама това е по този начин тъй като първо в Турция е рисково и второ половин дузина нискобюджетни компании изсипват всеки ден по 10 000 души на софийското летище. Къде е тук Ангелкова?

Та тя отиде на ревю в Испания и единственото, което разбрахме, че се снимала с две митове на Реал Мадрид. Ела се снимай с Григор, отиди на следващия ден в Хасково, където татко му е направил академия, предложения Никол да направи концерт в културната столица Пловдив, подпиши с Гришо да е рекламно лице на черното ни море. Там си коства да инвестираш милион!

Лиляна Павлова може да се вдигне да отиде в Разград на мач да не троши хатър на авера Домусчиев, само че да заведе Григор в НДК, да го употребява като лице пред евроинституциите, да го включи най-малко в клипа, не я търсете. Ако не знае, че това е най-харизматичният българин, да му види конференцията през днешния ден. Млад, хубав, съумял, интелигентен, виновен, респектиращ. Всеки българин желае детето му да наподобява по този начин. Затова и всеки българин е подготвен да чуе това, което ще му каже Гришо.

Бащата на Григор Димитров на няколко пъти е признавал, че не една и две страни са се облизвали Гришо да играе под техен байрак. Дори от Щатите! И знаете ли за какво? При тях тенисисти бол, само че за момента артикул – никакъв! Маркетингов подобен, от който да се печелят пари, подобен, към който да се върти бизнес. Да, зад океана всичко е бизнес. И от там са желали да си напазаруват българчето, както други желаят да напазаруват “Кадилак” или “Епъл”. И от трите се вадят пари.

Може би по тази причина малко на брой си дават сметка какъв брой тъжно му е на Гришо, на хората към него, когато се върнат тук и видят каква ниска топка са ръководещите. Тяхната дребна персонална далаверка е, в случай че могат да се снабдят с 2-3 пропуща за финала на “София Оупън”. И то, в случай че Димитров взе участие.

Политическа партия: Искрено поучавам Ангелкова, Павлова, Борисов, всички да прочетат биографията на Новак Джокович, написана от…американски създател. И да видят по какъв начин Сърбия е трансформирала образа си пред света, употребявайки своя максимален състезател за дипломат на смяната! 

loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР