Две от децата ми днес преминават към онлайн обучение. Въпреки

...
Две от децата ми днес преминават към онлайн обучение. Въпреки
Коментари Харесай

КОАЛИЦИЯТА СЕ ТРЕСЕ! Летящата Козила Ерато от ДБ скочи на МЗ: Децата ни отново остават у дома, а заведенията и моловете работят, на срещи ни тъпчат по 50 души накуп

Две от децата ми през днешния ден минават към онлайн образование. Въпреки уверенията на Министерство на здравеопазването от предходния месец, че ТОЗИ ПЪТ към този момент учебните заведения ще затварят последни, за следващ път петокласници, шестокласници, осмокласници, деветокласници, десетокласници, единадесетокласници минават онлайн. Това разяснява Елисавета Белобрадова от Демократична България, известна като Летящата Козила Ерато, която скои против съдружните сътрудници от държавното управление.

За следващ път те са единствените, наблягам единствените, които на 100 % остават вкъщи, до момента в който заведения за хранене, питейни заведения работят, молове са отворени и аз персонално предходната седмица присъствах най-малко на 3 срещи, в които напълно публично, по протокол и институционализирано ни бяха натъпкали 50 индивида в стая за 10, разгласи тя.

И защото измежду народните представители, имаме поборници за независимост и самостоятелност от игото на пандемията, част от тях постоянно са без маски. Тях никой не ги глоби, само че за сметка на това децата ни са още веднъж вкъщи. Инак, доста хубаво ми се отговори на запитването по какъв начин отново стигнахме до там. Било решение на локално равнище, показва Белобрадова.

С едно ще запомня пандемията. С неспособността на страната ни да сътвори условия за децата да посещават учебно заведение като безспорен приоритет пред всяка комерсиална активност. Извинявам се на всички наранени фамилии, усещам го като персонален неуспех. Надявам се да е единствено пет дни. Надявам се да са тези последни пет дни, в които вечно се разделяме освен с пандемичната конюнктура, а и с повсеместната философия, демонстрирана непрекъснато през последните години, че в случай че би трябвало да избираме кого да жертваме, постоянно избираме първи децата като тези лица, дето не гласоподават, показва още депутатката от Демократична България.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР