Две основни цели на БСП очерта избраният за народен представител

...
Две основни цели на БСП очерта избраният за народен представител
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Две са основните цели на БСП - мир и грижа за хората

Две съществени цели на Българска социалистическа партия очерта определеният за депутат в 48-то Народно заседание Борислав Гуцанов - реализиране на дълготраен мир и да няма хора, които да умират от мраз и апетит. В ефира на Радио-Варна той разяснява значимите за България проблеми, чиито решения българските политици дължат неотложно.
" Не сме били по-близо до сериозен боен спор, в сравнение с сме в този момент. Войната е на 250 км. от нас и по тази причина мирът е изключително значим точно за нас българите, в цялостното схващане, че основното изискване той да стане вероятен е установяването на помирение сред Съединени американски щати и Русия ", разгласи Гуцанов.
Затова той разчита на среещата на партиите през днешния ден в Народно събрание да се обсъдят значимите въпроси за бюджетната рамка за следващата година, неотложно налагане на таван на цените на ток, вода, газ и парно, с цел да презимуваме умерено, и условия за работеща стопанска система. По думите му постоянен кабинет е извънредно нужен, с цел да изведе страната от паузата, в която се намира сега. 
Гуцанов разяснява още, че опитът на прокуратурата да се меси във вътрешнопартийния живот на Българска социалистическа партия е абсурден. Според него работа на тази институция е да проверява изчезналите единствено през последната година 7,8 милиарда лв. през инхаус процедурите на ГЕРБ и пияните и дрогирани водачи, които сеят гибел по пътищата на страната.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР