Две млади жени, които споделят изключително силни, но сложни чувства

...
Две млади жени, които споделят изключително силни, но сложни чувства
Коментари Харесай

Сериал по полски: Как една студентска задача се превръща абсолютен хит

Две млади дами, които споделят извънредно мощни, само че комплицирани усеща между тях., завършена без непотребна прочувственост, само че с огромна деликатност. Това ни дават сериала „ Контрол “ и младият полски режисьор Наташа Парзимиес, изграждайки цяла гама от драми и еуфории, които всички познаваме от личните си любовни завършения.



През 2018 година Наташа е към момента 19-годишна студентка по постановка във Варшавското кино учебно заведение. Една от дилемите ѝ съставлява 2-минутен проблясък от историята на две девойки, които преди са били близки, а в този момент се срещат инцидентно по време на security check на летището. Филмът бива признат позитивно в университета и Наташа взема решение да го качи в профила си в YouTube. Реакциите са огромни и неочаквани…



Три години по-късно първият сезон има над 50 милиона гледания, с хиляди почитатели в страни като Китай, Бразилия, Мексико и Тайланд, а вторият сезон ще излезе на 10 февруари на стрийминг платформата Player, a по-късно и по Discovery+.

Прочетете повече за тази невероятна история в

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР