Две млади българки не само обичат природата, но са измислили

...
Две млади българки не само обичат природата, но са измислили
Коментари Харесай

Българки предлагат 100% биоразградимо фолио за ламиниране

Две млади българки освен обичат природата, само че са измислили метод, по който дейно да я пазим, употребявайки техен новаторски артикул.

Дамите са Гергана Станчева и Анджела Иванова, които с доктор Филип Ублеков създават екопродукта Lam’on , с който могат да пренаредят класацията на желаните запаси, с които работи печатната промишленост.

Става дума за фолио, с което се прави ламиниране (включително и на корици на полиграфични изделия) или за друга трансформация, употребена за опаковка и пакетиране.

От концепцията през 2017 година минават през присъединяване на интернационално съревнование, след което вземат решение да се посветят по-сериозно на този екологичен и благонадежден артикул, с цел да стигне до пазара и да се употребява по-масово.

Сега, който е 100% биоразградим и изцяло компостируем , към този момент се предлага на контрагенти. Ламиниращият филм и опаковъчно фолио е направено от царевица.

„ Нашите артикули наподобяват и се усещат по същия метод като досегашните, употребяват се по същия метод и са на конкурентна цена. Единствената разлика е, че няма да ни надживеят. Основното е полимлечна киселина, получена от царевица “, споделя Гергана Станчева .
С нея беседва Лили Големинова.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР