Две жени станаха поредните жертви на домашно насилие в Бургаско

...
Две жени станаха поредните жертви на домашно насилие в Бургаско
Коментари Харесай

 Свекър стреля на Бъдни вечер срещу сина си и жена му в Айтоско  

Две дами станаха следващите жертви на домашно принуждение в Бургаско по Коледа

Стрелба стресна айтоското село Съдиево на Бъдни вечер, когато локалните към този момент били към масите, описаха пред " 24 часа " поданици на обитаемото място.

Оказало се, че стрелбата е в резултат на скандал, избухнал сред снаха, свекър и сина му. Като по знамение свадата се разминала без потърпевши. Помощ потърсила 24-годишната снаха на стрелеца Веселина, която твърдяла, че когато свекърът насочил револвер против нея, сипел и закани за жестока разпра с нея и мъжът й Здравко. Двамата млади пристигнали в Съдиево за коледните празници при родственици, описаха осведомени.


На място пристигнала полиция, която открила, че свекърът Веселин е стрелял с въздушен револвер. Оръжието е било конфискувано, а стрелецът отведен за разпит в полицията в Айтос.

Няколко часа по-късно на Бъдни вечер екшън е имало и в бургаския квартал " Рудник ", довериха осведомени. Отново след фамилен скандал помощ на тел. 112 потърсила 44-годишна жена, която твърдяла, че е измъчвана от приятеля си. Когато полицейски патрул дошъл, я заварил с посинено и подуто от пердах лице и счупени зъби. Биячът незабавно е бил отведен в ареста. Местни разкриха, че той бил много по-млад от изгората си, само че и доста ревностен и постоянно й посягал.

По сигнал за домашно принуждение полицията реагирала и в село Трояново на 25 декември, откакто млада жена изплакала, че е бита в главата от бащата на детето си. Тя е била откарана в болничното заведение за обзор и определяне на контузиите.

24-годишната жена таман приготвяла гозбите за Коледната вечер, когато мъжът, с който живеела на фамилни начала, се прибрал пийнал и почнал да се заяжда с нея. Побойникът Жельо И. е арестуван в полицията.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР