Две иконични френски марки се събират, за да ни представят

...
Две иконични френски марки се събират, за да ни представят
Коментари Харесай

Най-очакваната бюти колекция: един от последните проекти на Карл Лагерфелд

Две иконични френски марки се събират, с цел да ни показват една доста специфична сбирка. Да, към този момент можем да забележим първите визии на грим серията L'Oréal x Karl Lagerfeld . Специални са тези артикули, минимум тъй като това е един от последните планове, по които работи легендарният , като той е скицирал първичните хрумвания за сбирката и метода, по който да наподобяват опаковките.

Носейки отличителния почерк на креативния талант, с който беше прочут, линията се състои от единадесет грим продукта, измежду които очна линия, класическо алено червило и незаменимият за девойките в последно време. „ Вълнуващо е да обединим тези две парижки фешън икони в едно завладяващо съдействие и да го представим по толкоз грациозен метод, тъкмо като самият Карл “, съобщи Пиер Паоло Риги, изпълнителен шеф на Karl Lagerfeld.
               
on Sep 9, 2019 at 12:01am PDT

Със сигурност бихме желали да притежаваме и палитрата от сенки за очи в девет разнообразни нюанса – по-светли и по-тъмни, които ще ни разрешат да се върнем към обичания си опушен грим, който лятото пропускахме, само че пък зимата толкоз доста му отива.

„ Тази сбирка в действителност отразява това, което Карл обичаше в грима – той постоянно използваше сенките като цветове в своите скици “, споделя Каролайн Леба, която оглавява екипа за връзките в Karl Lagerfeld. „ Междувременно L’Oréal Paris има своето приобщаващо обръщение за хубост към всички. На Карл му харесваше, когато една колаборация резонира с неговата марка и може да окаже същинско влияние върху толкоз доста хора. “

Продуктите ще бъдат налични в края на месеца по време на стилната седмица в и ще бъдат на извънредно налични цени.

Вижте и видеото към сбирката, в която взе участие и невероятната!



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР