Две години след жестокото убийство на жена във Валядолид, Испания,

...
Две години след жестокото убийство на жена във Валядолид, Испания,
Коментари Харесай

Задържаха шестима българи за брутално убийство в Испания

 Две години след жестокото ликвидиране на жена във Валядолид, Испания, Националната полиция най-сетне влезе в следите на причинителите. Оказаха се шестима българи и един испанец, оповестиха на конференция управляващите, предава bg voice.

Те са с повдигнати обвинявания за това, че на 17 октомври 2018 година пребиват до гибел 74-годишната жертва. Тя се споделя Мария. Намерена е безжизнена от щерка си, откакто не подвига дълго време телефона си.  

Задържаните за убийството мъже са на възраст сред 25 и 41 години. Повдигнати са им обвинявания за ликвидиране, обир, принуждение и присъединяване в незаконна група.

Един от нападателите е съумял да избяга в Чехия незабавно след убийството, само че към този момент тече дело за екстрадицията му в Испания.

На конференция от полицията оповестиха, че ключът към разгадаване на убийството е бил автомобил Рено Сценик, който бил сниман от охранителна камера в региона по време на хипотетичното ликвидиране.

В хода на следствието излиза наяве, че Мария е убита поради ключ от сейф. Тя до последно не казвала къде е, защото в него имало 230 000 евро. След като я пребиват до гибел, нападателите си потеглят с малко количество пари и бижута.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР