Две години след жестокото убийство на Евгения Владимирова съдът се

...
Две години след жестокото убийство на Евгения Владимирова съдът се
Коментари Харесай

Доживотен затвор за Орлин Владимиров и за баща му заради убийството на Евгения

Две години след жестокото ликвидиране на Евгения Владимирова съдът се произнесе с присъда за някогашният ѝ брачен партньор и неговия татко. Доживотен затвор получи Орлин Владимиров, както и татко му Пламен Владимиров, разгласи Софийски градски съд. Близо 6 часа продължиха пледоариите през днешния ден.

В последната си дума пред съда Орлин Владимиров сподели, че в никакъв случай не желал нещо от това да се случи. 

Освен присъдата Орлин и татко му би трябвало да платят по 300 хиляди на фамилията, толкоз би трябвало. Те би трябвало да платят и по 500 хиляди лв. на Мартин Владимиров - синът на Евгения.

Младата жена беше убита от мъжа си, който дружно с татко си провежда изхвърляне на тялото ѝ в куфар в Хвостохранилище край Перник. Първоначално Орлин разгласи, че жена му е изчезнала откакто споделила, че отива на фитнес и даже се включи в издирването ѝ.

Прокуратурата настоя съдът да преглежда закононарушението като изцяло съзнателно и авансово планувано, като се има поради и изключително жестокия метод, по който е осъществено - удушаване. На предходното съвещание Орлин приказва за първи път пред съда като съобщи версията, че те са се  скарали, сбили и тя паднала и си блъснала главата. От отбраната даже желаеха повторна аутопсия.

След присъдата в залата се чуха овации.  Майката на убитата Евгения съобщи, че е задоволена от правосъдното решение, само че допусна, че отбраната на Орлин ще апелира. 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР