Две души, родени в различни краища на света и намерили

...
Две души, родени в различни краища на света и намерили
Коментари Харесай

Две неразделни сестри

 1

Две души, родени в разнообразни краища на света и намерили своя общ дом и семейство. Как осиновявайки, се учиш да даваш обич и приемаш другите като родни?
Тази затрогваща серия обич е наречена " Просто разнообразни " и е дело на майката-фотограф Анна Ларсън. Тя улавя най-съкровените мигове на своите две дъщери, които прекарват цялото си време дружно. Анна е майка на три деца, две от които са биологични, а третото е осиновено момиченце от Етиопия. Мисълта за осиновяване постоянно била в сърцето й. " Още откакто приключих учебно заведение работих като доброволка в населено място за изоставени деца в Хаити. Там се влюбих в едно от децата, поверени на моите грижи. След като си потеглих, получих тъжната новина, че детето е умряло след тежко боледуване и затруднения от ХИВ. Това ме разстрои до дъното на душата ми, а аз дадох обещание че ще осиновя дете, когато основа свое семейство. Така и стана. Да приемеш дете в фамилията си е прелестно прекарване, и въпреки не постоянно да е елементарно, то сплоти всички ни още повече. ", споделя Анна.
Снимките от тази серия стартират непринудено преди 2 години, когато Семениш и Хевън са във вихъра на своите игри и дребни разногласия, по пътя към огромното другарство.

 2

 3

 4

 5

 6

 7

 9

 10

 11

Повече на: anna-christine.com
Източник и фотоси: My Modern Met

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР