Две действия - отрицателно и положително, изненадаха шофьор от Варна.

...
Две действия - отрицателно и положително, изненадаха шофьор от Варна.
Коментари Харесай

Разбито огледало и добро дело изненадаха водач на кола

Две дейности - негативно и позитивно, изненадаха водач от Варна. Той споделя, че незнайно лице е отнесло огледалото на колата му, а различен чужд мъж му е оказал помощ.

" Преди 30-40 минути (б.а. във вторник сутринта към 9 ч.) в кв.Чайка, паркирах паралелно с десетки коли пред бл.50Д, за три четири минути. По време на отсъствието ми се случва следното: Страничното огледало, от страната на лидера, ми е отнесено радикално, а стъклената част(огледалото) открих на 300 метра по-нагоре. В този ред на мисли желая да благодаря на младия мъж, който дотича и ми даде записка с номера на причинител, който естественно е избягал, оставяйки след себе си тези поражения(макар и дребни, само че поражения)!Благодаря за отношението и човечността!

Относно причинителя - без значение от пол, възраст и тип изповедание, на всеки може да се случи и в положение на потрес, да не знае, какво да прави.... по тази причина давам опция, да се свърже с мен на персонални и да покрие вредата. Просто по човешки! Стартирал съм нужното за откриването му, поради правилото. Прилагам фрагменти на вредата и блока пред който се случва всичко, а данните на изчезналият причинител съгласно очевидеца са: Черно Пежо Комби с рег.номер В 3720 без последните две букви ", споделя Камен Иванов.



Някои консуматори позволиха, че лидерът, който е предизвикал вредата може изобщо да не е схванал за това.

" Има доста огромна възможност лидера въобще да не е схванал, че те е блъснал. Случвало се е пред мен една госпожа забърса на паркирана кола огледалото но си гледаше напред и въобще не знаеше какво се случва към нея. Има доста несъответстващи по варненските улици, и мъже и дами, и остарели и млади. ", означи Атанас Г.

Авторът отвърна, че това е малко евентуално, защото ударът е бил доста мощен и евентуално гръмък, щом и огледалото е откъртено и счупено в основата, която е от излят метал. Все отново добави, че има и такава възможност.

Други подсетиха, че има значение и позицията на колата на създателя на поста.

" Аз единствено да припомня, в случай че стартираната процедура по намирането на причинителя, включва КАТ, е изцяло допустимо да отнесете и санкция за погрешно паркиране (разбира се в случай че сте паркирали неправилно). "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР