Две деца се превърнаха в истински герои в очите на

...
Две деца се превърнаха в истински герои в очите на
Коментари Харесай

Деца намериха портфейл с пари в пловдивски мол. Какво направиха ли?

Две деца се трансфораха в същински герои в очите на пловдивчани. Те намерили портфейл с пари и персонални документи в един от комерсиалните центрове в града. За случката описа Анна Стоянова в обществената мрежа.

По думите ѝ, нейния брачен партньор е открил неналичието на портфейла малко откакто обядвали. Връщайки се с вярата да го намерят схващат, че две положителни деца са го разкрили и предали на защитата.

Вълна от доброжелателни мнения заля обявата. Хората насочат поздравления и възторженостти освен към децата, а им към техните родители.

Ето и разказът на Анна:

„ Искам от сърце да благодаря на две деца, които по този начин и не успяхме да забележим, с цел да им благодарим персонално.

В събота следобяд със брачна половинка ми обядвахме в Plovdiv Plaza. След известно време и разхождане влязохме в един магазин, където той разбра, че портфейла му го няма! В него разумно имаше пари в брой, карти, шофьорска брошура и документи…

Веднага се върнахме до мястото, където бяхме обядвали, само че уви – портфейлът не беше на масата. Тръгнахме да търсим защитата на етажа и тъкмо в този миг чухме известието, че е открит мъжки портфейл с документи и така нататък

Охраната ни съобщи портфейла, брачна половинка ми се разписа и попитахме кой човек го е върнал. Искахме да му благодарим, в случай че го намерим! Човекът сподели „ Бяха две благи деца. Предадоха ми го и си потеглиха “.

Скъпи деца, не успяхме да ви намерим, само че желаеме с цялото ни сърце да ви благодарим! Имате родители, които би трябвало доста, доста, доста да се гордеят с вас! Бъдете живи и здрави вие и фамилиите ви! “


Инфо: glasnews

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР