Две безплатни прожекции на първата българска коледна комедия – Smart

...
Две безплатни прожекции на първата българска коледна комедия – Smart
Коментари Харесай

Прожектират първата българска коледна комедия като подарък за децата на Велико Търново

Две безвъзмездни прожекции на първата българска коледна комедия – „ Smart Коледа “, е подаръкът от Община Велико Търново и кмета Даниел Панов към децата на Старата столица. Излъчванията ще бъдат на 22 декември /събота/ от 11,00 и 14,00 ч. в огромната зала на кметството. Прожекциите са част от пъстрата културна стратегия, с която старопрестолният град посреща най-светлите празници през годината.

„ Smart Коледа “ е детски филм, който разкрива магията на човешките взаимоотношения и демонстрира по какъв начин несъразмерното стоене пред компютъра отчуждава хората един от различен „ Смарт технологиите са отлично нещо, когато ги използваме по предопределение и малко рискови, когато прекаляваме с тях. 9-годишният Марти попада в работилницата на Дядо Коледа и измествайки остарелия началник Работливко, взема решение да я модернизира. Неточност в компютъра обърква работата и Коледа е на път да се провали. Ще съумеят ли Марти и елфите да преодолеят разликите си в името на празника? Ще бъде ли избавена Коледа, какво е „ елфбук “ и кой оказва помощ на белобрадия дъртак, ще разберете в събота “, показват уредниците.

В основните функции са Калин Врачански, който феновете ще видят като ръководителя на приказната работилница за играчки Работливко. Кръстю Лафазанов се превъплъщава в облика на Дядо Коледа, Константин Гергинов играе 9-годишния Марти. Стефания Колева, Станислав Пеев, Радослава Неделчева, Константин Икономов също са част от звездния актьорски състав, дружно с още доста млади и обещаващи артисти, а Поли Генова и Орлин Павлов имат особено присъединяване във кино лентата.

Сценарист и режисьор е Мария Веселинова, а продуцент – Павел Павлов.

“Smart Коледа ” е нужен филм. Излиза във времето, когато всички чакаме празника на Рождество Христово. Всеки чака околните си хора. Това чувство имах и аз във кино лентата, макар че имаше смарт устройства и технологии ”, споделя Кръстю Лафазанов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР