Две аварии по магистралния водопровод на Кърджали в района на

...
Две аварии по магистралния водопровод на Кърджали в района на
Коментари Харесай

Жители на Кърджали и над 30 села ще останат без вода

Две повреди по магистралния тръбопровод на Кърджали в региона на селата Ридово и Главатарци са причина за прекратяване на водоподаването в елементи на родопския град и околни села през утрешния ден. Това изясни шефът на ВиК сдружението в града край Арда инж. Славчо Славков, предава Българска телеграфна агенция. 

Той посочи, че с нарушено водоподаване ще са съвсем всички квартали и 35 села, като част от кв. “Възрожденци “, кв. “Веселчане “  и 12 села, ползващи непосредствено вода от основния тръбопровод след пречиствателна станция няма да имат вода от 09:00 часа на 7 декември до 05:00 часа на 8 декември.

Останалите 23 села, централна градска част и квартали до към 16:00 часа на 7 декември ще употребяват водата, съхранена в резервоарите. След това ще бъде нарушено водоподаването и в тези региони до ранните утринни часове на 8 декември.

Молим жителите на тези региони и обитаеми места да се запасят с нужните им количества вода. Извиняваме се на своите клиенти за породените им неудобства, се споделя в известие до клиентите на интернет страницата на ВиК сдружението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР