Двата клуба от известно време водят преговори за евентуален трансфер

...
Двата клуба от известно време водят преговори за евентуален трансфер
Коментари Харесай

Арсенал ще има нова среща с Лийдс за Рафиня

Двата клуба от известно време водят договаряния за възможен трансфер на Рафиня в посока " Емиратс ". На този стадий обаче те не могат да се схванат по отношение на цената, която би трябвало Арсенал да заплати, с цел да си обезпечи правата му. Именно заради тази причина ще има нова среща сред двете страни, на която ще бъде издирван компромис, който да устройва всички.

Арсенал бърза да завърши тази договорка, защото не е единственият претендент за подписа на Рафиня. Бразилецът е мечтан и от Барселона, Тотнъм и Челси и нищо чудно някой от тях да също да се включи в наддаването за този футболист и да обърка проектите на " Артилеристите ".

Макар Лийдс едвам да се избави от изпадане, Рафиня бе един от дребното футболисти в тима, който бе на равнище през целия сезон и записа много положителни индикатори. Той изигра 36 мача, в които означи 11 гола и направи 3 асистенции. С положителните си игри 25-годишният състезател стигна и до националния тим на Бразилия, като към този момент има 9 мача и 3 попадения за " Селесао ".

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР