Двамата ямболлии са с богати криминални досиета, задържани са за

...
Двамата ямболлии са с богати криминални досиета, задържани са за
Коментари Харесай

Кои са двамата, разбили с ML портала на затвора в Бургас – единият син на ямболски бизнесмен

Двамата ямболлии са с богати престъпни досиета, арестувани са за обири и владеене на наркотични субстанции

27-годишният Делян Дончев и 31-годишният Николай Стоянов са двамата мъже, които през вчерашния ден разрушиха портала на пандиза в Бургас след гневна гонка с полицейски патрул, научи Флагман.бг от собствен меродавен източник. Двамата мъже са от Ямбол. Те са с богати престъпни досиета , били са арестувани неведнъж, единият повече от 7 пъти, за серия от обири , владеене на наркотични субстанции и побой с нанасяне на тежка телесна щета.

Припомняме, че през вчерашния ден към 16 часа, екшънът почнал на пункта за механически прегледи на “Шел ”, ситуиран на ул. “Индустриална ”. Тогава Делян и Николай влезнали в вербален спор със чиновник от пункта и почнали да се държат нападателно. Тогава служащият подал сигнал към тел. 112 за създалия се спор. Към обекта незабавно се насочил полицейски патрул на Първо РУ-Бургас. Когато ямболиите видели патрулка, се качили в затъмнения Мерцедес ML  с рег. номер Сухопътни войски 3333 Водоснабдителна система и с гневна скорост се пробвали да избягат.

По време на гонката лидерът Николай блъснал три леки автомобила по ул. “Индустриална ”, нанасяйки им материални вреди. След което навлязъл е кв. Победа и след малко блуждаене, се насочил към ул. “Вая ” за излизане на околовръстното шосе, само че объркал пресечките и челно минал през двете железни порти на следствения арест към бургаския затвор, спирайки във вътрешния двор.

В този миг Делян изхвърли найлонов плик със суха зелена тревна маса – по този начин наречения друсан чай . Общото тегло било към 20 грама .

За 31-годишния Николай Стоянов се знае, че все още на действието е бил недееспособен , защото шофьорската му брошура е била отнета. В досието му е посочено, че е бил хващан да кара автомобил в период, когато е бил лишен от правоуправление.

Флагман.бг разбра, че Николай е наследник на предприемача от Ямбол – Стоян Стоянов , който се занимава със земеделие. По информация на локални, семейство Стоянови държали под аренда аграрни земи в село Люлин и село Недялско, община Стралджа, област Ямбол.

Николай Стоянов и Делян Дончев сега се намират в ареста.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР