Двамата гангстери, стреляли от автомобил в движение край Цалапица си

...
Двамата гангстери, стреляли от автомобил в движение край Цалапица си
Коментари Харесай

Двамата гангстери, стреляли от автомобил край Цалапица, договориха пробация

Двамата гангстери, стреляли от автомобил в придвижване край Цалапица си договориха наказване с прокуратурата. 28-годишният Аврам Колев и 23-годишният Божидар Генчев са обвинени по бързо произвеждане за безчинство поради откритата пукотевица на автомагистрала " Тракия " край пловдивското село.
Прочетете още
В петък полицията заяви, че към 20 ч. през вчерашния ден автопатрул бил ориентиран към сигнал за създадени изстрели във въздуха от преминаващ лек автомобил „ Мерцедес “ в сектора сред Цалапица и Стамболийски. След бърза реакция служители на реда от Стамболийски задържаха двама мъже за жестоко нарушаване на публичния ред.

На улица в града колата била спряна наложително, а инспекцията открила самоличността на лидера и негов сателит - престъпно проявени поданици на старозагорска област. Изяснено е, че по време на придвижване те стреляли с газов револвер, легално добит от единия от мъжете.

Двамата стрелци се възползваха и подписаха съглашение - по-младият получи наказване - 2 години побация, а по-големият – 2 години и 6 месеца пробация. Шофьорът се разделя и с книжката си за година и половина. Районният съд в Пловдив утвърди съглашението, което е дефинитивно и не предстои на обжалване или митинг.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР