Двама заместник-министри, председателка на Държавна агенция - с ранг малко

...
Двама заместник-министри, председателка на Държавна агенция - с ранг малко
Коментари Харесай

2-ма зам.-министри и шефка на Държавна агенция се намесиха в тийн драма: Невероятно

Двама заместник-министри, председателка на Държавна организация - с сан малко под министерство и персонално подчинена на премиера, който по някакво знамение е изпуснал да се намеси и той, та и нейната основна секретарка хукнаха да следят тийнейджърска драма в спортно учебно заведение.  Както четем в умишлен пресрилийс на Министерството на младежта и спорта:

" На място в учебното заведение още преди обяд дойдоха заместник-министрите на младежта и спорта - проф. Даниела Дашева и Иво Кацаров, ръководителят и основният секретар на Държавната организация за протекция на детето – Теодора Иванова и Камелия Николова.По предварителни данни в междучасие в учебния кулоар е зародило спречкване сред момиче и момче, момичето е ударено. Вследствие на случилото се родственици на ученичката са пробвали да се саморазправят с момчето. Персоналът на учебното заведение е реагирал извънредно съответно и навреме. По проблема са ангажирани всички виновни институции, чиито екипи подхващат нужните ограничения. С учениците и с учителите ще работят психолози ".

В задачата се пита: откакто личният състав на учебното заведение е реагирал съответно и навреме, т.е. преди делегацията на високо ниво, а след това и виновните институции на разумното тяхно ниско равнище са си свършили работата, за какво се е наложило толкоз доста висши сановници персонално да се месят в тийнейджърската драма?
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР