Двама служители на ГДБОП са се сбили за колежка пред

...
Двама служители на ГДБОП са се сбили за колежка пред
Коментари Харесай

Антимафиоти се биха за колежка пред сградата на ГДБОП

Двама чиновници на ГДБОП са се сбили за колежка пред постройката на службата. Инцидентът е станал през вчерашния ден, оповестяват източници на Novini.bg.

Мъжете са чиновници от бранш "Контратероризъм ". Единият е някогашен обичан на съдбовната колежка, а другият е сегашен. Тя работила като проверяващ служител на реда. Опонентите решили обществено да решат проблем между тях. Те почнали да си разменят юмруци на прилежащия паркинг. Други чиновници излезли да ги разтървават. Постовият и групата за задържане също се присъединили в разтърваването на двамата. Служителката, която двамата не могат да разделят, не стояла безучастно, а се обадила на началника на нападателя в опит да го усмири. Инцидентът се е случил в обедната отмора и двамата не са били пияни.

Оказва се, че дознателката е почнала случка с сътрудник, който е женен и с дете. Преди това е живеела с различен собствен сътрудник. Тя има и огромен наследник.

Днес е имало изключително съвещание на управлението на службата поради позорната сцена. На него е било решено двамата да бъдат осъдени с пренасяне в други служби.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР