Двама румънци са задържани за извършен грабеж на магазин за

...
Двама румънци са задържани за извършен грабеж на магазин за
Коментари Харесай

Двама румънци, ограбили магазин в Плевен, са заловени в Плевен

Двама румънци са арестувани за осъществен обир на магазин за риболовен такъми в Плевен. Чужденците се пробвали да избягат с автомобил, само че аварирали и били хванати. В колата пътувал трети участник в закононарушението, който съумял да се укрие и е разгласен за общодържавно търсене, заяви през днешния ден плевенската Областна дирекция на вътрешните работи.
Сигналът за грабежа бил подаден в полицията в събота вечерта. 52-годишната продавачка разказала, че в магазина й са влезнали двама непознати. Единият я заговорил. Докато той й отвличал вниманието, съучастникът му се промъкнал зад витрината, намерил касата и взел дневния оборот – към 400 лева Жената се пробвала да спре нарушителите, само че те я блъснали и тя паднала върху една от витрините. Бандитите се качили в чакащ ги извън автомобил „ Фолксваген Пасат “ и избягали.
След подадения сигнал полицията почнала търсене на причинителите. Колата им е засечена на пътя към град Бяла след разклона за село Козар Белене. Екип на Районното ръководство в град Левски се опитал да спре фолксвагена. Преследваният автомобил аварирал, а тримата, пътуващи с него, побегнали към гориста околност. Униформените съумели да заловят двама от тях – 26-годишни румънски жители. Третият причинител бил 22-годишен и към този момент се търси.
Изяснява се съпричастността на арестуваните към други престъпни закононарушения на територията на страната, заяви още Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР