Двама парамедици, инжектирали висока доза успокоителни на Илайджа Макклейн, са

...
Двама парамедици, инжектирали висока доза успокоителни на Илайджа Макклейн, са
Коментари Харесай

Осъдиха парамедици за смъртта на млад мъж

Двама парамедици, инжектирали висока доза успокоителни на Илайджа Макклейн, са били наказани за гибелта му през 2019 година в Съединени американски щати.

Съдебните заседатели намират Джеръми Купър и Питър Сичуниек за отговорни за причиняване на гибел по немарливост. Това беше последното дело против служители на реда и парамедици за гибелта на 23 годишния мъж в Аурора, Колорадо.

На 24 август 2019 година, Илайджа Макклейн е бил със слушалки и ски маска, с цел да се защищити от студа и здравословни проблеми, породени от анемия, сподели фамилията му. Докато върви, пренебрегва полицейска команда да спре.

Последва борба, а мъжът попада в задушаваща хватка от полиция. Кадрите от камерата на служителя на реда са запечатали по какъв начин Макклейн споделя неколкократно, че не може да диша, съобщи bTV.

След като е арестуван Джеръми Купър и Питър Сичуниек му инжектират кетамин. Младежът изпада в безсъзнание. Умира след три дни.

Според обвиняването парамедиците не са направили главен обзор преди да инжектират оптималната доза кетамин. Също по този начин са го оставили да лежи на земята, като му е било мъчно да диша и не са направили наблюдаване на положението му, предава Би Би Си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР