Двама от сценаристите на Слави Трифонов поведоха листите на Има

...
Двама от сценаристите на Слави Трифонов поведоха листите на Има
Коментари Харесай

Трифонов изправя сценаристи срещу Борисов и Нинова

Двама от сценаристите на Слави Трифонов поведоха листите на " ИТН " в 25-и столичен регион и в Пловдив-град, където се чака лидерска борба сред Бойко Борисов и Корнелия Нинова. В София лидер е Филип Станев, а под тепетата - Тошко Йорданов. Нинова към този момент разгласи, че ще се състезава на 4 април точно от тези два региона. Най-вероятно това ще направи и Борисов. 25-и регион по принцип е сцена на сблъсък сред партийните ръководители, а няколко предварителни информации сочат, че министър председателят ще избере Пловдив като втори вид.

Подгласници на Станев са икономистите Пламен Данаилов и Пламен Николов, след тях е енергийният специалист Иван Хиновски. Втора след Йорданов в Пловдив-град е шахматистката Антоанета Стефанова, а трета - Теодора Пенева, също от региона на енергетиката.

Самият водач на   " ИТН " Слави Трифонов  ще води листите във Варна и Стара Загора. Партията е единствената от огромните участници на вота, която към този момент е записала листи в някои от регионите. Другите явно се пазят за последния миг (срокът е 2 март). Въпреки това във Варна към момента листата не е входирана в изборната комисия. А в Стара Загора втори е локалният координатор Тихомир Тенев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР