Двама от родните национали Преслав Боруков и Илия Груев се

...
Двама от родните национали Преслав Боруков и Илия Груев се
Коментари Харесай

Преслав Боруков и Илия Груев пред БНТ: Липсваше ни късмет

Двама от родните национали Преслав Боруков и Илия Груев се сплотиха към мнението, че неналичието на шанс е попречила на България в

Боруков, който означи за 1:1 показа пред Българска национална телевизия, че от самото начало " лъвовете " са държали самодейността, само че в последна сметка малшансът им е попречил да стигнат до триумфа.

" Аз не считам, че Черна гора е била с нещо по-добра от нас. През целия мач ние държахме самодейността, държахме топката. Правихме това, което изискваше треньорският щаб от нас. След аления картон второто полувреме ги обкръжихме, само че най-после и поради нашето предпочитание да победим оставихме пространства за контраофанзива и... просто малшанс. Футболът е надхитряване, надиграване. Трябваше да развием по-добре 2-3 наши офанзиви преди техния първи гол. Пак ще го кажа. Абсолютна липса на шанс и малшанс ", съобщи младият нападател, който през днешния ден осъществя своя дебютен гол за националния отбор.

Илия Груев от своя страна изрази страдание, че " трикольорите " не са съумели да се възползват от своите шансове и акцентира, че на този тим ще му бъде нужно време, с цел да израсне.

" Нямахме шанс през днешния ден. Много малко ни липсваше. Вкарахме за 1:1, натиснахме ги, само че ни вкараха с една контраофанзива. Трудно е да се изясни. Нямаме шанс да влязат и при нас по този начин 1-2 гола. Имахме толкоз доста благоприятни условия. Това е футболът ", показа Груев.

" Днес се усещах доста добре на терена. Това е моята позиция, само че ще играя, където ме пусне треньорът. Аз му вярвам. Това е развой (изграждането на отбор) и му е нужно време, както за всички останали неща в живота ", добави новото попълнение на Лийдс.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР