Двама от петимата задържани след убийството на 44-годишен международен шофьор

...
Двама от петимата задържани след убийството на 44-годишен международен шофьор
Коментари Харесай

Обвиниха братя за жестоко убийство на баща на две деца в Еница

Двама от петимата арестувани след убийството на 44-годишен интернационален водач в село Еница, остават за непрекъснато в ареста

В хода на следствието И.А., на 32 година, и А.А., на 37 години са привлечени в качеството на обвинени за това, че в съучастничество като съизвършители, съзнателно умъртвили мъж на 44 години, като действието е осъществено с особена свирепост – посредством нанасяне на удари с нож в тялото.

Жертвата Валери бил в заведението на своите съседи, където били и двама мъже, наети да работят на обект в Еница. Вдигали доста звук, потвърдиха собственичката на заведението и братът на убития мъж, предава.

„ Той им направи забележка, че бяха доста подпийнали и се лигавеха. Оттам към този момент не знам на кого се обадиха. Върнаха се с една кола, всичките с ножове, и безусловно го наръгаха”, описа притежателят на заведението Стела.

„ Пет индивида са го дупчили. Няма спречкване”, изясни Радослав, брат на жертвата. Убитият мъж има жена и две деца - девойки на 8 години и 8 месеца.

За това закононарушение законът планува наказване от 15 до 20 години отнемане от независимост, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Окръжен съд-Плевен е приел доводите на Окръжна прокуратура-Плевен, че в хода на следствието са събрани задоволително доказателства, от които да се направи обосновано съмнение, че И.А. и А.А. са направили закононарушението, за което са привлечени като обвинени. Съдът е счел, че е налице действителна заплаха лицата да се укрият или да извършат закононарушения и е постановил по отношение на тях най–тежката мярка за неотклонение, а точно „ задържане под стража “.

Определението на съда предстои на обжалване пред Апелативен съд - Велико Търново.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР